top of page

Novinka v našem pneuservisu: Geometrie kol Hunter HawkEye

Aktualizováno: 8. 1.

Preciznost a spolehlivost pro Vaše kola!


Vážení zákazníci, s hrdostí oznamujeme nejnovější přírůstek do našeho pneuservisu - revoluční systém pro nastavení geometrie kol Hunter HawkEye. Tato špičková technologie přináší nevídanou přesnost a spolehlivost při diagnostice a nastavování geometrie kol vašeho vozidla.

Co nabízí Hunter HawkEye?

  1. Přesnost Měření: Díky pokročilé technologii a vysokému rozlišení kamery Hunter HawkEye zajišťuje přesnou diagnostiku geometrie kol.

  2. Rychlé Výsledky: Celý proces měření je rychlejší než kdykoliv předtím, což znamená, že váš vůz bude rychleji připravený k jízdě s dokonale nastavenými koly.

  3. Zvýšení Životnosti Pneumatik: Správně nastavená geometrie kol prodlužuje životnost vašich pneumatik a zlepšuje celkovou jízdní dynamiku vozidla.

  4. Komfort a Bezpečnost: Geometrie kol Hunter HawkEye zajišťuje, že vaše vozidlo bude jízdně stabilní a bezpečné v jakékoliv jízdní situaci.

Navštivte nás a nechte své auto v rukou našich expertů, kteří využívají nejmodernější technologii Hunter HawkEye pro zajištění optimálního nastavení kol vašeho vozidla. Už žádné kompromisy v komfortu a bezpečnosti – přijďte k nám a zažijte rozdíl!

Těšíme se na vaši návštěvu v našem pneuservisu!



bottom of page