top of page

Hunter Road Force Elite s diagnostikou přítlačným válcem

Řešení problémů s vibracemi a bočním tahem vašeho vozidla


Vážení zákazníci, s radostí oznamujeme další rozšíření našich služeb v našem pneuservisu – přichází Hunter Road Force Elite, přelomové zařízení pro vyvažování kol, které zajišťuje dokonalou rovnováhu a hladký chod vašeho vozidla.


Proč Hunter Road Force Elite?

  1. Maximální Přesnost: Hunter Road Force Elite využívá pokročilou technologii měření, která zajišťuje vysoce přesné vyvažování kol. Toto zařízení dokáže odhalit i nejmenší nerovnosti a nepravidelnosti, které běžná vyvažovací zařízení přehlédnou.

  2. Zlepšení Jízdních Vlastností: Díky perfektně vyváženým kolům získáte lepší ovladatelnost vozidla, snížení vibrací a celkově plynulejší jízdu. Detekce a Řešení Vibrací: Zařízení Hunter Road Force Elite s přítlačným válcem dokáže odhalit příčiny vibrací, které tradiční vyvažovací zařízení nemohou zachytit. Tím se zvyšuje komfort jízdy a snižuje se opotřebení vozidla. Identifikace Bočního Tahu: Toto zařízení efektivně diagnostikuje problémy spojené s bočním tahem vozidla, což zajišťuje bezpečnější a stabilnější řízení.

  3. Prodloužení Životnosti Pneumatik a Součástí Podvozku: Správně vyvážená kola snižují opotřebení pneumatik a komponent podvozku, což prodlužuje jejich životnost a ušetří vám peníze.

Přijeďte a využijte výhod Hunter Road Force Elite pro vyvažování kol vašeho vozidla. Naši odborníci jsou vyškoleni k použití tohoto špičkového zařízení a zajistí, aby vaše kola byla ve vynikajícím stavu. Nechte své auto v našich rukou a užijte si hladší, tišší a bezpečnější jízdu.


Navštivte náš pneuservis a zažijte rozdíl s Hunter Road Force Elite!


bottom of page